marți, 17 noiembrie 2009

A PERFECT GETAWAY (2009)


A PERFECT GETAWAY este un thriller a caruie actiune se petrece in Hawaii. Filmul are multe rasturnari de situatie si te tine in dilema si suspans. Ceea ce m-a impresinat la acest film sunt peisajele superbe, mai ales scena cu cascada este spledida. Meritul regizorului este ca a reusit sa stranga in acest film actori precum Milla Jovovich si Timothy Olyphant. In concluzie este un film de 7,5 si pentru iubitorii de thriller nu trebuie scapat. Time: 98 min.

Regia: David Twohy

Actori: Milla Jovovich, Timothy Olyphant, Steve Zahn, Kiele Sanchez.

Trailer:

Oficial Site: Aici

Covere:

Imagini:

Wallpapers:

Premiera:



A GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS ( 2006)


A GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS este o drama care prezinta viata si amintirile scriitorului american Dito Montiel, prezinta evenimente din adolescenta si tineretea acestuia. Cea mai mare parte a actiunii se desfasoara in vara anului 1986, atunci cand Dito si prietenii lui isi petreceau timpul pe strazile rau famate ale cartierului Queens din New York. Filmul este foarte bine realizat, de accea a castigat mai multe premii la Festivalul de Film de la Sundance in 2006, dar si la Festivalul de Film de la Venetia. Mie unul chiar mi-a pplacut, iar despre prestatia actorilor nu am ce comenta pentru ca esti impecabila. Filmul este unul despre viata, despre probleme cu care se confrunta tinerii, despre realtia parinti - copii. Vi-l recomand cu placere. Time: 98 min.

Regia: Dito Montiel

Actori:  Robert Downey Jr., Shia LaBeouf, Chazz Palminteri, Dianne Wiest, Channing Tatum, Rosario DawsonScott Michael Campbell.

Trailer:

Oficial Site: Aici

Covere:

Imagini:

Wallpapers:

Premiera: