vineri, 31 octombrie 2008

Un film "sangeros"!!!

BLACK CHRISTMAS este un film de groaza, un film cu mult sange si foarte colorat, este un remake al horror-ului omonim din 1974. Filmul prezinta povestea lui Billy, un tanar nascut de Craciun, care a fost maltratat de mama lui in copilarie, un copil neadaptat ,care isi pierde mintile si dupa ani isi ucide familia  intr-o noapte de violenta extrema, in Ajunul Craciunului. Merita vazut!!!  Time: 84 min.

Regia: Glen Morgan

Actori: Katie Cassidy,Robert Mann, Michelle Trachtenberg, Kristen Cloke, Mary Elizabeth Winstead, Lacey Chabert, Andrea Martin, Karin KonovalDean Friss.

Oficial Site: Aici  

Trailer: 

Covere:

Imagini:

Prezentare:

Wallpapers: 

Un film "atractiv"!!!

MISSION IMPOSSIBLE 3 este un film de actiune, cu mult suspans, un film cu un buget impresionant de 150.000.000 $. Tom Cruise, unul dintre cei mai apreciati si de succes actori din lume, se intoarce la unul dintre rolurile care l-au facut celebru, Agentul Secret Ethan Hunt, in “Misiune: Imposibila 3”.  Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias si LOST, printre altele), care aduce o combinatie perfecta de actiune, personaje, comedie si drama mult cunoscutului film. Filmarile au avut loc in Italia, la Roma si la Napoli, apoi in China, la Shangai. Un film cu personaje bine conturate, un film cu multe staruri, un film care nu are cum sa nu iti placa. Tema filmului Misiune: Imposibila nu este doar cunoscuta, ci si iconica, fiind original scrisa de Lalo Schifrin. Time: 126min.

Regia: J.J. Abrams

Actori: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell, Maggie Q, Laurence Fishburne, Billy Crudup.

Oficial Site: Aici

Trailer:

Covere:

Imagini:

Prezentare:

Wallpapers: