vineri, 7 noiembrie 2008

Un film "agatator"!!!

THE RUINS este un film special, un film bine realizat, un film miscator. Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, filmul  este un horror sangeros despre un grup de 6 tineri turisti aflati in vacanta in Mexic care, in cautare de senzatii tari si adrenalina, pleaca intr-o excursie de o zi in jungla din apropierea orasului Cancun pentru a gasi niste stravechi vestigii arheologice mayase. "Ruinele"  spune o poveste despre ruine ucigase, plante carnivore, o poveste din care putini scapa cu viata. Filmul este distribuit de Paramount Pictures si are un subiect original, un subiect pe care nu l-am intalnit sincer in nici un film pana acum, un film cu plante agatatoare carnivore a caror flori rosii sunt capabile să imite la perfecţiune sunetele din natură sau vocile oamenilor. Time: 93 min.

Regia: Carter Smith

Actori: Jonathan Tucker, Jena MaloneLaura RamseyShawn AshmoreJoe AndersonSergio Calderón.

Oficial Site: Aici

Trailer:

Covere:

Imagini:

Prezentare:

Wallpapers:

Un film "paralel"!!!

DARK FLOORS este un film horror cu accente psihologice, un film bine definit, un film care exploateaza temerile cele mai ascunse ale omului. “The Lordi Motion Picture”-mai precis. Trupa Lordi, finlandezii aia care au cashtigat “Eurovisionul” sunt producatorii acestui film. Cu un buget nu prea mare, doar de 2,700,000 €, filmul este unul captivant. Personajele sunt bine definite, filmul prezinta povestea unui tata disperat sa isi ajute fiica bolnava de autism. Actiunea filmului se petrece intr-un spital. Dupa ce l-am vazut nu pot spune ca am fost impresionat, dar pentru iubitorii de gen si mai ales pentru fanii trupui Lordi, merita vazut. Mintea omului poate creea doua lumi paralele, doua lumi imaginare. Time: 87 min.

Regia: Pete Riski

Actori: Skye Bennett, Noah Huntley, Dominique McElligott, Lordi, Kita, Amen, Ox, Awa, Ronald Pickup.

Oficial Site: Aici

Trailer: 

Covere:

Imagini:

Prezentare: 

Wallpapers: 

Un film "mortal"!!!

THE MIDNIGHT MEAT TRAIN este un film care te tine incordat, un film sangeros, un film inteligent, care nu a avut parte de o campanie de marketing prea convingatoare, astfel ca in SUA filmul a rulat doar in cateva cinematografe, dupa care a aterizat direct pe DVD. “Metroul groazei” este regizat de catre apreciatul regizor japonez Ryuhei Kitamura si se bazeaza pe nuvela cu acelasi titlu scrisa de legendarul autor de horror Clive Barker. Cu un buget de 15.000.000 $, filmul "este o coborare neincetat de terifianta in nebunia si intunericul tuturor lucrurilor interzise”. O mare parte din scene au fost filmate in trenuri, atat trenuri adevarate in cateva statii ale Los Angeles County Metro Rail din partea centrala a orasului, cat si vagoane stationare de tren. Pentru iubitori de gen merita vazut. Time: 100 min

Regia: Ryuhei Kitamura

Actori: Bradley Cooper, Leslie Bibb, Vinnie Jones, Brooke Shields, Roger Bart, Barbara Eve Harris.

Oficial Site: Aici

Trailer: 

Covere:

Imagini:

Prezentare: