joi, 12 noiembrie 2009

American High School ( 2009)


American High School este o comedie hai sa zic romantica care nu prea m-a incantat si sincer abia asteptam sa se termine. Am urmarit filmul pana la capat pentru ca nu imi place sa las un lucru neterminat dar sincer m-am cam plictisit. Un film in care se folosesc cuvinte vulgare, pornografice, un film plin de scene care ar trebuie sa te faca sa razi, dar mai degraba sunt penibile. Poate doar frumusetea actritei principale interpretata de Jillian Murray e un lucru pozitiv in acest film. Un film fara subiect din care nu prea intelegi mare lucru( cum sa fi casatorit in liceu), iar finalul a fost si mai stupid cu o replica pe care nu o pot posta( pre vulgara). Dar na daca nu aveti ce face poate reusiti sa vedeti acest film si sper sa rezistati pana la final :) Time: 86 min

Regia: Sean Patrick Cannon

Actori: Jillian MurrayTalan Torriero, Aubrey O'Day,

Brian DroletHoyt Richards, Martin Klebba, Nikki Schieler ZieringJames E. FoleyCameron Goodman.

Trailer: 

Imagini:

DEMAGE ( 2009)


DEMAGE este un film de actiune imbinata cu drama regizat de Jeff King. Filmul prezinta povestea unui fost condamnat care pentru comportamentul bun din inchisoare este elibertat conditionat. Subiectul este unul foarte des intalnit in multe filme, dar interpretarea personajelor face ca filmul sa fie interesant si cu multe scene bine relizate. Personajul principal este interpretat de Steve Austin, cunoscut voua din "The Condemned" (2007). Nu ar fi multe de spus despre acest film( buget de 10.000.000 $),  dar eu zic ca pentru iubitorii de filme cu bataie in ring fara reguli merita vazut. Time: 102 min.

Regia: Jeff King

Actori: Steve AustinLaura VandervoortWalton GogginsLynda Boyd.

Trailer :

Oficial Site: Aici

Imagini:

CHRYSALIS


CHRYSALIS este un film frantuzesc de actiune imbinata cu S.F. Actiunea filmului are loc la Paris iar numele filmului vine de la o masinarie care poate extrage amintiri din creierul cuiva si chiar transpuse altcuiva. Realizat cu un buget de 12.000.000 $ filmul este destul de bunicel, cu scene bine definite si cu o imagine destul de buna( scenele de lupta corp al corp chiar sunt reusite). Eu zic ca merita vazut si chiar finalul este reusit. Vi-l recomad ! Time: 94 min.

Regia : Julien Leclercq

Actori: Albert DupontelMarie GuillardMélanie ThierryMarthe KellerClaude PerronAlain Figlarz.

Trailer:

Covere:

Imagini: 

Wallpapers: